• Bouwbord appartementen Slagharen onthuld

  Bouwbord appartementen Slagharen onthuld

  23 januari 2015

  Op donderdag 22 januari werd het bouwbord van het appartementencomplex De Brug in Slagharen onthuld. De officiële handeling werd verricht door Gedeputeerde Milieu, Wonen en Financieel toezicht van de provincie Overijssel Ineke Bakker, Wethouder Douwe Prinsse van de gemeente Hardenberg en initiatiefnemer en eigenaar Herman van der Most.
  Voor de onthulling spraken de wethouder, gedeputeerde en de voorzitter van Plaatselijk Belang Slagharen Piet Fieten de genodigden toe. Onder de aanwezigen vertegenwoordigers van de provincie, gemeente en de pers, omwonenden, toekomstige bewoners, de ontwerpers en bouwers van het pand.
  Vele jaren was het vervallen pand op de hoek van de Herenstraat en Coevorderweg in Slagharen iedereen een doorn in het oog. Met subsidie van de provincie Overijssel en de enthousiaste medewerking van de gemeente Hardenberg werd ondernemer Herman van der Most bereid gevonden in het project te investeren. Het plan werd uitgewerkt en inmiddels begint het pand met tien betaalbare appartementen en een commerciële ruimte vorm te krijgen. Over een half jaar zal het pand opgeleverd worden.

  Een verslag van de onthulling vind u op http://vimeo.com/117507109