• Veilig rondkijken op onze website

    Veilig rondkijken op onze website

    19 september 2018

    Europese wetgeving verplicht sinds dit jaar alle organisaties die met persoonsgegevens werken, deze gegevens veilig moeten opslaan. Ons bedrijf heeft daarom actie ondernomen door de website ‘op slot’ te gooien. Niet letterlijk natuurlijk, iedereen kan nog steeds onze mooie projecten en informatie blijven zien. Maar het verschil met onze vorige website is het “s-je” naast “http”. De S staat voor Secure. Dit wordt mogelijk gemaakt middels een SSL certificaat en zorgt voor een versleutelde verbinding tussen u en onze site en e-mail correspondentie. U kunt dus gerust ons contactformulier blijven invullen of ons een mail sturen!

    Net als op alle andere websites wordt ook op onze website gegevens van bezoekers verzameld om de website in de toekomst beter te kunnen maken. Deze gegevens zijn vanaf nu geanonimiseerd en kunnen nooit terugleiden naar de bezoeker. Dat is ook de reden dat u geen cookiemelding op onze site aantreft.

    Het blijft wel handig om klanten van ons te kunnen bellen, mailen en appen. Dus bewaren wij intern uiteraard contactgegevens. In onze Algemene Voorwaarden is er nu ook een artikel opgenomen dat de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in ons bedrijf als voorwaarde stelt voor een nieuwe overeenkomst met een klant. Artikel 8 lid 3 is speciaal toegevoegd en dit geldt dus automatisch bij nieuwe overeenkomsten.